Salonul RoVinHud - noiembrie 2014

Postat in ianuarie 14, 2015

Prima noastră ieșire în public s-a întâmplat la Timișoara în noiembrie 2014. Principalul argument pentru care am decis să grăbim puțin ieșirea la rampă a fost anunțata sosire a celebrei Jancis Robinson la târgul RoVinHud organizat cu scopuri caritabile de Ascociația Ceva de spus.

Am participat la evenimentul găzduit la Hotel Timișoara cu emoție, însă așteptările noastre au fost confirmate. Pe lângă consumatorii avizați am avut plăcerea să îi avem la stand și pe ceilalți producători, reprezentanți ai celor mai bune restaurante din Timișoara și desigur pe doamna Jancis Robinson. Cunoscutul critic de vin a avut ocazia să deguste vinurile noastre în două întâlniri: prima dată Feteasca Regală 2013, la masterclassul destinat publicului, iar a doua zi a degustat pe lângă Fetească regală și Feteasca Neagră 2013 în cadrul unei degustări private destinate doar producătorilor și celor apropiați industriei. Ne-am bucurat de aprecierile făcute și desigur ne mândrim cu ele: „Smells cool, of green fruit, young. It has very good presence in the mouth, fresh, not opulent, not watery, it has a very good body, grapefruit finish. It is a very well made wine, quite delicate”, iar în articolul din Financial Times publicat în ianuarie 2015 enumeră Feteasca Regală la favoritele ei și spune: Delicate aperitif from the northernmost, coolest wine region in the far north west

Părerile celebrului critic de vin le puteți citi în limba română și pe blogul Provin.

În fine, ne-am bucurat că vinurile noastre și munca noastră au fost apreciate încă de la prima întâlnire, dar mai mult decât atât, am fost onorați că am putut sprijini o cauză umanitară și aceea de a ajuta Ascociația Ceva de Spus să cumpere un microbus accesibil persoanelor cu dizabilități. Le mulțumim organizatorilor și le dorim mult success și la cât mai multe ediții RoVinHud!

Share: